Mirë se erdhët në Faqen e Donacionit QKSHA!

Qëndra Kulturore Shqiptare Alerikane është një shoqatë jo fitimprurëse 501(c)(3) dhe ne mbështetemi në donacionet nga bizneset lokale, organizatat dhe individët të nxisin rritjen e Qendrës, gjithashtu të mbështesin ata që janë në nevojë pranë dhe larg.

Jemi jashtëzakonisht mirënjohës për bujarinë dhe mbështetjen e vazhdueshme të komunitetit. Kur të dhuroni, ju bëni një diferencë të vërtetë ne jetët e njerëzëve që ne shërbejmë.

 

Kliko Dhuro për Të Filluar