Ekspozita Besa

Ekspozita Besa

Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane (QKSHA) ka patur nderin të marrë pjesë në pritjen e hapjes të ekspozitës “BESA” dhe shfaqjen e dokumentarit “Besa” në Muzeun e Holokaustit Dallas në 13 Mars. Ekspozita Besa ishte një ekspozitë udhëtuese nga Memoriali Yad Vashim dhe...