Partneritete Afatgjata

Lejon të shohin numrat

Le të Tregojmë Numrat

Bizneset e Parashikuara

Restorante të Nënshkruara

Partneritete Afatgjata,Çmimet Preferenciale të Anëtarëve & Rritja e kënaqësisë

Qëndra Kulturore Shqiptare Amerikane (QKSHA) ka në avantazhin e saj një sasi të madhe restorantesh, bare sportive, bare dhe shumë biznese të tjera midis bazës së anëtarëve tanë. Ne parashikojmë 300 në vetëm në zonën e Teksasit Verior. QKSHA ka ndërtuar nje “program partner” midis 300 bizneseve anëtare të parashikuar vetem ne rajonin e Teksasit Verior. Ne lehtësojmë negociatat midis vendasëve dhe grupit tonë të madh te restoranteve. Ne kemi dy marrëveshje aktuale që janë të susksesshme dhe po punojmë për partneritete të tjera për të zgjeruar programin. Aktualisht ne kemi një kontratë të suksesshme me Coca Cola dhe Lisanti Foods.

Kemi tre qëllime në lidhje me programin tonë partner. E para dhe më e rëndësishmja është që ne po kërkojmë një partneritet “afatgjatë” me një themel të fortë dhe komunikim të mirë. Coca Cola është një shëmbull shumë I mirë i kësaj. Lidershipi i QKSHA ka marrëdhenie direkte person me person me lidershipin rajonal tek Coca Cola. Kjo ka ndihmuar ne rritjen e partneritetit në një ritëm të shpejtë dhe ka sjellë Coke në mbi 65 biseda nga Pepsi tek Coke. Aktualisht ne kemi 225 restorante që kanë firmosur me Coke.Coke vërtetë kupton potencialin e rritjes së biznesit me programin e partneritetit te QKSHA.

Qëllimi jonë i dytë është të sjellim ulje çmimi domethënëse te negociuar tek bizneset anëtare. Ky është çelësi i suksesit të programit. Shumë individë do të motivohen më shumë të firmosin me një shitës të ri nëse ata shohin një kursim domethënës të kostos për biznesin e tyre. Vizioni jonë është të grumbullojmë 300 bizneset për të sjellë një kursim të gjërë kostoje për gjithë anëtarët pjesëmarrës.

Qëllimi i tretë është që të rrisim shërbimin dhe kënaqësinë për gjithë anëtarët me tregëtarin partner.  Numrat e mëdhenjë gjithmonë marrin më shumë respekt dhe shërbim më të mirë se një restorant i vetëm apo një njësi biznesi. Ky është një aspekt instrumental i programit partner të QKSHA.

Këto tre qëllime plus pjesëmarrja e motivuar midis lidershipit QKSHA dhe tregëtarëve lider do të jetë të ndërtojë blloqe ndërtimi të një marrëdhenie të gjatë dhe fitimprurëse.

Our Partners

AACC Texas Sponsor Turkish Airlines

Lista e Preferuar e Furnizuesit

  • Lisanti Foods: 972-929-8810
  • Coca-Cola: 214-797-2901
  • Merchant Processing Credit Cards: Vjen së shpejti
  • Energy: Vjen së shpejti
  • Pest Control Service: Vjen së shpejti
  • Linen Service: Vjen së shpejti
  • Dish Machine Service: Vjen së shpejti

 

Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë

Na Kontakto

13 + 14 =

[et_pb_map_extended admin_label=”Carrollton Map” global_parent=”517″ _builder_version=”3.0.105″ address=”1606 S Interstate 35E #110, Carrollton, TX 75006, USA” address_lat=”32.945863″ address_lng=”-96.906248″ mouse_wheel=”off” mobile_dragging=”on” controls_ui=”on” map_options=”1″ map_type=”1″ info_window_method=”click” info_window=”off” marker_animation=”on” bounce_on_click_on_off=”on” map_height_on_off=”off” use_grayscale_filter=”off” saved_tabs=”all” map_directions=”on” map_directions_text=”on” global_module=”763″][et_pb_map_pin_extended _builder_version=”3.0.101″ title=” Albanian-American Cultural Center” pin_address=”1606 S Interstate 35E #110, Carrollton, TX 75006, USA” pin_address_lat=”32.945863″ pin_address_lng=”-96.906248″ pin_on_off=”on” pin_src=”/wp-content/uploads/2018/02/AACC_LOGO.png” pin_widthsize=”60″ pin_heightsize=”60″]

1606 I-35E, Suite 110
Carrollton, TX 75006 
service@aacctexas.com

[/et_pb_map_pin_extended][/et_pb_map_extended]