Mirë se erdhët në Qëndrën Kulturore Shqipëtare Amerikane

Bashkohuni me ne ndërkohë që ndërtojmë një komunitet plot me kulturë, gjuhë dhe krenari Shqipëtare. Kliko të Bëhesh një Anëtar SotEnglish Website

Mirë se erdhët në Qëndrën Kulturore Shqipëtare Amerikane

Bashkohuni me ne ndërkohë që ndërtojmë një komunitet plot me kulturë, gjuhë dhe krenari Shqipëtare. Kliko të Bëhesh një Anëtar Sot
Qëndra Kulturore Shqiptare Amerikane

Mirë se erdhët në Qëndren Kulturore Shqipëtare Amerikane. Ne jemi një 501 (c) shoqatë jo fitimprurëse e gjendur në Carrollton, Texas. Misioni ynë është të promovojmë, kujtojmë dhe të tregojmë respekt për trashëgiminë Shqipëtare dhe shtëpine tonë adoptuese, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Bashkohuni me ne ndërkohë që ndërtojmë një komunitet plot me kulturë, gjuhë dhe krenari Shqipëtare.

Ne mbështesim

Ekspozita Besa

Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane (QKSHA) ka patur nderin të marrë pjesë në pritjen e hapjes të ekspozitës “BESA” dhe shfaqjen e dokumentarit “Besa” në Muzeun e Holokaustit Dallas në 13 Mars. Ekspozita Besa ishte një ekspozitë udhëtuese nga Memoriali Yad Vashim...

Qëndra Kulturore Shqiptare Amerikane

[et_pb_map_extended admin_label="Carrollton Map" _builder_version="3.0.106" address="1606 S Interstate 35E #110, Carrollton, TX 75006, USA" address_lat="32.945863" address_lng="-96.906248" mouse_wheel="off" mobile_dragging="on" controls_ui="on" map_options="1" map_type="1" info_window_method="click" info_window="off" marker_animation="on" bounce_on_click_on_off="on" map_height_on_off="off" use_grayscale_filter="off" map_directions="on" map_directions_text="on"][et_pb_map_pin_extended _builder_version="3.0.106" title="Qëndra Kulturore Shqiptare Amerikane" pin_address="1606 S Interstate 35E #110, Carrollton, TX 75006, USA" pin_address_lat="32.945863" pin_address_lng="-96.906248" pin_on_off="on" pin_src="/wp-content/uploads/2018/02/AACC_LOGO.png" pin_widthsize="60" pin_heightsize="60" marker_url_new_window="off"]

1606 I-35E, Suite 110
Carrollton, TX 75006 
service@aacctexas.com

[/et_pb_map_pin_extended][/et_pb_map_extended]

Ju lutem plotësoni formularin ‘Na Kontakto’ më poshtë.

Marketing Solutions For Membership Organizations 1-866-320-6787 Centipede Digital™